Републиката преизпълни плана с 254%, заяви чеченският лидер   Ръководителят на Чечения

...
Републиката преизпълни плана с 254%, заяви чеченският лидер
 
Ръководителят на Чечения
Коментари Харесай

Това бунт ли е? Кадиров се опъна на Путин: В Чечня без мобил...

Републиката " преизпълни проекта с 254%, съобщи чеченският водач

 

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров съобщи на съвещание на военния действен щаб, че в републиката няма да се прави " частична готовност ". Това заяви във вечерната емисия вести на Грозни ЧГТРК, а Кавказ, оповестява Kasparov.ru.

Кадиров изясни решението с обстоятелството, че по време на войната в Украйна Чечня е „ преизпълнила проекта си с 254% “. Участие в нашествието, съгласно Кадиров, са взели 20 000 поданици на републиката.

По-късно в канала си в Telegram той сподели, че цифрата от 254% е реализирана „ с помощта на образуването на нови звена на съветското министерство на защитата “. Всички претенденти за работа са минали през Военния комисариат още преди оповестяването на мобилизацията, изясни Кадиров. Ръководителят на Чечня добави, че " в републиката има запас от хиляди доброволци " и помоли " обичаните и уважавани майки " да бъдат по-спокойни.

Снощи в Грозни към 40 дами се събраха на площада, с цел да проведат протест против мобилизацията, само че всички са били арестувани. 

Кадиров назова чеченските дами " врагове на народа " и предложи да изпрати роднините им на войната. За това оповестява Кавказ.Реалии, съгласно медията.

На 15 септември Кадиров прикани ръководителите на съветските райони да не чакат Кремъл да разгласи военно състояние, да извършат „ самомобилизация “ и да изпратят хиляда доброволци за войната в Украйна. Някои губернатори поддържаха предлагането на ръководителя на Чечня.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР